Védje meg Ön is ingatlanját kedvező feltételekkel. Kérjen díjmentes visszahívást, vagy kalkuláljon egy lakásbiztosítást 2 perc alatt.

Rólunk

Röviden Rólunk:

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött elhatároztuk, hogy megadjuk a lehetőséget meglévő és új ügyfeleinknek, illetve érdeklődőknek, hogy informálódjanak, kérdezzenek lakás témában. Ide tartozik a lakásbiztosítások, hitelek, lakástakarék pénztárak.

Egy olyan oldalt szerettünk volna létrehozni, ahol mindig friss információkkal tudunk szolgálni látogatóinknak, így az ingatlanpiaci híreket megpróbáljuk mindig a legfrissebben tartani. A legfrissebb biztosítási hírek, hitelekkel kapcsolatos hírek, lakástakarékokkal kapcsolatos hírek, valamint néhány hasznos tipp lakberendezési, lakásvásárlási, és eladási témában, s természetesen építési és felújítási témákban.

Reméljük oldalunk az Ön tetszését is elnyeri, s tudunk Önnek is hasznos információkkal szolgálni.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

A megfelelő lakásbiztosítás kiválasztásában, illetve további pénzügyekkel kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

Mennyibe kerül ez Önnek? Teljesen díjmentes.

Mely cégekkel vagyunk kapcsolatban? Magyarországon elérhető Összes megbízható céggel kapcsolatban vagyunk. A teljesség igénye nélkül..: Allianz, Generali, Uniqa, Union, Signal, stb..

Ha kalkulálok egy lakásbiztosítást akkor már elkötelezem magam? 

Természetesen nem. A kalkuláció csupán igényfelmérés. A megküldött ajánlatokat pedig átnézheti, kiválaszthatja az Ön számára a legjobbat, de természetesen kérheti akár személyes segítségünket is.
Ön semmilyen kötelezettségget, kötelességet nem vállal magára a kalkuláció kitöltésével sem!