Lakásbiztosítás díjmentes időszak akció

Kösse meg új* Házőrző lakásbiztosítását 2019.04.13. és 2019.08.16. között, és részesüljön Extra választásakor 1, Top biztosítás megkötésével pedig 2 hónap kedvezményben!

*Az akció kizárólag új Házőrző Nívó, Extra és Top lakásbiztosításokra vonatkozik, a biztosítási alapdíjból a biztosítási első évében, a biztosítási időszak elején. Előzetes Kiegészítő Védelem szolgáltatáshoz nem jár, többszerződéses kedvezménnyel, illetve a lánckedvezménnyel nem összevonható.
Új lakásbiztosításnak akkor minősül a szerződés, ha lakásbiztosítási ajánlat aláírásakor a szerződőnek/biztosítottnak nincs a Generali Biztosítónál ugyanazon kockázatviselési helyre
megkötött lakásbiztosítása, és nincs előzmény- lakásbiztosítása sem. Előzmény lakásbiztosításnak minősül az a szerződés, amely az újonnan megkötött lakásbiztosítási szerződés kockázatviselésének a kezdetét 1-150 nappal megelőzően szűnt meg díj nem fizetéssel, vagy 1-60 nappal megelőzően szűnt meg szerződő általi felmondással.

Nyári vakáció csomag

330218-P9LKAR-983

2019. június 15. és 2019. szeptember 25. között lakásbiztosításainkhoz 3 ingyenes szolgáltatást adunk ajándékba:

  • megtérítjük kárát, ha a strandon ellopják értékeit,
  • fizetünk, ha elveszti, ellopják vagy megsemmisülnek személyi okmányai,
  • kárpótoljuk, ha ellopják kerékpárját.

Ellopott tárgyai értékét szolgáltatásonként 2019. szeptember 25-ig összesen egy alkalommal, maximum 20.000 Ft értékben térítjük meg.

Ajándék szolgáltatásunk új lakásbiztosítás kötése esetén is igénybe vehető!

Extra LAKÁSBIZTI.HU akció

Válasszon a felajánlott csomagok közül, s automatikusan megkapja a LAKASBIZTI.HU extra kedvezményét.

TOP CSOMAG ESETÉN EXTRA CSOMAG ESETÉN NÍVÓ CSOMAG ESETÉN MOZAIK CSOMAG ESETÉN
20% extra kedvezmény 15% extra kedvezmény 10% extra kedvezmény 5% extra kedvezmény

Az automatikus LAKASBIZTI.HU extra kedvezményt automatikusan megkapja mindenki, aki kitölti az kalkulációs űrlapot, s választ egyet, vagy többet a felajánlott csomagok közül. A kapott ajánlat(ok) már tartalmazzák az extra kedvezményt.